fordele ved kviklån

1 Det går stærkt

Kviklån er den hurtigste måde at komme til penge på. Ved en del af låneselskaberne kan du får pengene i hånden (eller på kontoen) i løbet af samme dag, som du ansøger. Det er teknologien der gør at dette kan være muligt. Hvor der tidligere var en lang og besværlig sagsbehandling på låneansøgninger, der indebar fysiske møder i banken, underskrivelse og indsendelse af lånepapirer og personlig kreditvurdering mv. Så foregår det hele i dag elektronisk. Du ansøger om lånet via lånefirmaets hjemmeside enten fra din computer, din tablet eller sågar fra din smartphone, låneudbyderen kreditvurderer automatisk og kan derfor give dig svar med det samme. Sidst men ikke mindst har anvendelse af NemID gjort det hurtigt at underskrive lånekontrakten online og for låneudbyderen at identificere dig og overføre pengene.

I praksis betyder det at der nu kun går fra et kvarter til en time (eller med det samme) før du får svar på din låneansøgning. Det betyder at du ikke skal spilde tiden. Skulle du være uheldig at få afslag fra én låneudbyder, kan du bevæge dig hurtigt videre til den næste uden at skulle vente i dagevis.

Tip: Er det specielt vigtigt for dig at få pengene samme dag du ansøger, kan du vælge det eller de lånetilbud, der passer dig i vores lånetabel og kontakte låneudbyderen direkte. Ofte kan de hjælpe dig til at det går endnu hurtigere at få lånet ekspederet.

 

2 Det er nemt

Den anden fordel ved kviklån vi gerne vil fremhæve er enkeltheden. Det er ikke alene hurtigt at ansøge om og få et kviklån, det er også nemt.

På WeLikeMoney er vores mission at gøre det gennemskueligt og nemt at låne penge online. Derfor har vi skåret alt overflødigt reklamegejl fra og bringer dig kun de informationer der er nødvendige for at du kan foretage dit valg af låneudbyder og –tilbud. Du kan hurtigt og enkelt overskue alle de relevante lånetilbud, sammenligne dem og vælge den eller de rette og billigste.

Vores hjemmeside virker uanset om du sidder foran din computer, med din tablet i hånden, eller endda fra din smartphone. Har du adgang til Internettet, så kan du også få overblik over dine lånemuligheder.

Lånefirmaerne har derudover også gjort det nemt for dig at ansøge om og låne penge. Deres ansøgningsformularer er nemme at overskue og de beder ikke om mere info end absolut nødvendigt. De private låneudbydere stiller ikke en masse spørgsmål til din privatøkonomi som bankerne f.eks. gør, men vurderer din kreditværdighed ud fra få relevante parametre. De er ligeglade med hvad du skal bruge pengene til, så du skal ikke forklare eller forsvare dit lånebehov. Du kan sidde i ro og mag hjemme bag skærmen og søge om lån, i stedet for at skulle ned i banken med hatten i hånden så at sige. Låneudbyderne faciliterer lån uanset om du skal ud at rejse, købe en ting eller hvad du nu ellers kan tænkes at skulle bruge ekstra penge til.

Med indførelsen af NemID i låneprocessen er det blevet endnu nemmere at låne penge online. Du kan både identificere dig selv og underskrive lånepapirerne ved hjælp af det smarte lille papkort. På den måde går det både hurtigt og er nemt.

3 Det er gennemskueligt

Gennemskuelighed er noget af det der ligger os mest på sinde hos WeLikeMoney. Det skal være slut med at vandre rundt i junglen af uoverskuelige lånetilbud. Som forbruger har du brug for og krav på gennemskuelighed når det kommer til lån. Derfor har vi som tidligere nævnt skåret ind til benet i reklamerne og de lokkende tekster og videoer. Du kan i vores lånetabeller nemt og hurtigt sammenligne alle de vigtigste danske lånefirmaer og deres tilbud på de vigtigste områder: pris, rente, ÅOP, lånebeløb, løbetid og krav. Hermed kan du hele tiden se hvilke lån, der bedst passer til dine behov og til din situation.

Vi opdaterer informationer om lån hver eneste dag, og du finder derfor helt friskopdaterede informationer når du besøger os. Vi anmelder også de enkelte lånetilbud og kombinerer det med brugernes anmeldelser og viser dig disse ratings ved hjælp af et enkelt stjernesystem. Du kan nemt styre uden om de lånetilbud, som brugerne ikke er tilfredse med og få den bedste kvalitet og den bedste behandling, samtidig med at du finder de billigste lån.

Vi rangerer de mest populære lånetilbud øverste i vores sammenligningstabeller, så du hurtigt kan finde de bedste, når du søger et kviklån. Du skal selv vælge i sidste ende, men andres mening kan ofte være en god indikator på hvor du finder det bedste.