Hurtig lån uden sikkerhed

Kviklån – Lån penge hurtigt – uden at stille sikkerhed !

Kviklån giver dig hurtige penge

Et kviklån er ofte at betegne som et forbrugslån. Det beløb, der bliver udbetalt ved et Kviklån, bruges ofte til forbrugsvarer som elektronik, rejser, møbler eller andet, der hører selvrealisering til. Fordelen ved et Kviklån er, at du får udbetalt pengene meget få dage efter, at du har fået lånet bevilget. Man kan søge om et Kviklån på bankernes og låneudbydernes hjemmesider. Her garanterer flere af bankerne, at hvis du ansøger i åbningstiden, så får du svar mellem 15 minutter og to timer. For at ansøge om et Kviklån skal du udfylde en ansøgningsformular. Denne tager i omegnen af 10 minutter at udfylde. Lånebeløbet for et Kviklån kan variere meget. Du kan optage et Kviklån på alt fra 1.000 kroner og nogle steder helt op til 400.000 kroner.

Det er vigtigt at understrege, at de fleste steder skal du ingen sikkerhed stille eller gøre rede for, hvad du har i sinde at bruge penge på. Det er alment, at du blot ikke skal være registreret i RKI (Ribers Kredit Information). Hvis du ikke er vant til at bruge internettet, kan du nemt finde et telefonnummer på låneudbydernes hjemmesider. Du kan så ringe til firmaet og på denne måde få hjælp til hurtigt at ansøge om dit Kviklån.

Som så mange andre hurtige lån har et Kviklån også en højere rente end de store administrativt tunge lån hos bankerne. Det er dog muligt på mange af låneudbydernes hjemmesider at finde et værktøj, der giver dig en oversigt over de omkostninger, der er forbundet ved lånet, og hvor stor den månedlige ydelse i så fald vil blive. På denne måde kan du nemt få et overblik over, om din økonomi kan klare at optage et Kviklån.

Find det billigste kviklån – Lån penge nu!

Har du brug for at lån penge nu hurtigere end banken kan tilbyde? Eller vil du bare gerne være fri for at bruge time efter time på møder i banken og dokumentudfyldning? Så er de billige kviklån værd at kigge nærmere på. Her på www.123kviklaan.dk får du et nemt og hurtigt overblik over de forskellige udbydere af kviklån. Alt, du skal gøre, at vælge hvor meget du gerne vil låne. De fleste steder kan du låne op til 50.000 eller 75.000 kr. Der er hos enkelte mulighed for at lane op til kr. 400.000 dette gælder fx Bank Norwegian

Måske har du bare brug for at låne 5.000 kr. til en computer, da den gamle er gået i stykker? I så fald er det dét, du vælger, og der vil komme en lang række af låneudbydere frem. Derfra er det op til dig at kigge nærmere på lånene og sammenlige. Det er heldigvis let, for både renteudgifter, gebyrer og løbetid er stillet op for hver enkelt kviklån. Det er endda ligetil at komme videre til ansøgningsskemaet med et enkelt klik. Skal du have det billigste kviklån, skal du sammenligne lånets ÅOP. Tommelfingerreglen er, at jo lavere lånets ÅOP er, jo billigere er lånet. Procentsatsen dækker nemlig over alle de udgifter, du får i forbindelse med lånet; både renter og gebyrer.

Listen er lang, når det kommer til udbydere af billige kviklån. Heriblandt kan nævnes DER., LEASY og KVIKFINANS. Priserne varierer en smule og ændrer sig jævnligt, så udbyderne er så konkurrencedygtige som muligt. Derfor kan det være en god idé at bruge et sammenligningsværktøj frem for at forsøge selv. Fordelen ved sammenligningssider er, at de opdateres jævnligt, så du har gældende tal at sammenligne dine lån med. Såfremt du ønsker at låne penge nu, så er alt du skal gøre at kigge i vores feed ovenfor, hvor vi sammenligner samtlige udbydere af kviklån.

Sammenligning af kviklån

Det er en god ide at sammenligne de forskellige muligheder du har for et kviklån, og ÅOP giver dig som sagt mulighed for nemt og hurtigt at gennemskue, hvilket kviklån eller hvilken kredit der er billigst for dig, når du sammenligner tilbud fra forskellige låneudbydere.

Når du vælger at sammenligne kviklån fra en række af de forskellige danske udbydere, vil det blive muligt for dig at finde netop den løsning, som du mener passer bedst til dine behov. kviklån findes nemlig i vidt forskellige størrelser, og det er tit og ofte med vidt forskellige vilkår, at du som låntager kan låne penge til netop det, du ønsker.

Sammenligning af kviklån er noget, som både kan spare dig for tid og penge, og så er det faktisk også samtidig helt gratis og uforpligtende for dig som privatperson at lave en sammenligning af forskellige typer af kviklån via www.123kviklaan.dk. Flere og flere vælger at ansøge om et kviklån via www.123kviklaan.dk, da man som regel kan regne med at modtage pengene på ens konto, allerede samme dag, eller dagen efter man er blevet godkendt.

Hvis du har svært ved at finde det kviklån der passer dig bedst kan du blive inspireret at vores top 5 liste over de mest ansøgte kviklån – du finder oversigten her

Hurtigt lån til lige det du vil

Hvor finder jeg det billigste kviklån?

For at finde det billigste kviklån, er det vigtigt at du investerer lidt tid og undersøger markedet grundigt. Markedet er i dag enormt, og det kan derfor virke uoverskueligt hvis man aldrig har optaget et billigt lån nettet før. Det vigtigste er at du ikke bare vælger den første og den bedste låneudbyder som dukker op når du søger på Google. Undersøg markedet grundigt, og husk på, at bare fordi at lånevirksomheden er anerkendt og populær, er det ikke ensbetydende med at de også har de bedste priser. Giver man sig selv lidt tid til at søge rundt, er det hurtigt muligt at finde et billigere alternativ til selv de største låneudbydere.

Låner du hos en virksomhed som du ikke har hørt om før, bør du gøre dig den tjeneste at foretage en hurtig søgning på Google for at lære andres erfaringer at kende. På sider som Trustpilot har du mulighed for at søge på de forskellige virksomheder, og læse om erfaringer og oplevelser fra tidligere kunder. Rigtig mange danskere optagere hurtige og billige lån på nettet i dag, så hør din familie og venner ad; måske kender de en låneudbyder som kan anbefales?

Hvem kan optage Kviklån?

Du skal altid være fyldt mindst 18 for at få lov at låne penge, og nogle låne udbydere stiller krav om, at du skal være fyldt 23 år. Du må ikke være registreret som dårlig betaler hos Experian  (tidligere kaldet Riebers Kredit Information – RKI).  Du skal også have en folkeregisteradresse i Danmark, som ikke er under beskyttelse, og oftest en Nem Konto, hvor dit lån kan overføre til. Selvom du ikke er registreret i et register for dårlige betalere, vil nogle låne udbydere alligevel foretage en kreditvurdering.

Som du ganske rigtigt allerede har gættet er kviklån et lån du kan ansøge om og få ind på din konto …. Hurtigt!

Det er ikke sjovt at skulle gå i banken når du har brug for at låne her og nu og du gerne vil have penge her og nu. Derfor er et kviklån et godt alternative når du har behov for lån af penge.

Har I fundet drømmehuset og skal slå til her og nu, men mangler pengene til udbetalingen? Har du fundet dit livs kærlighed og nu er det tid til den store bryllups fest? Så opgiv ikke drømmene.

På www.23kviklaan.dk kan du se lån hvor du kan låne helt op til 400.000 til en lav rente, hvis du har orden i din privatøkonomi og kan dokumentere en fastsat årlig husstandsindkomst. Hos rigtig mange af de låneudbydere du finder her på 123kviklaan.dk kan du låne 75.000 kr. til en fornuftig rente.

Der er hos mange af de låne udbydere du finder her på side mulighed for at beregne hvad et nyt kviklån vil koste de fleste har en online låneberegner du kan benytte.

Så hvis du er fyldt 18 år og ikke er registreret som dårlig betaler hos Experian (tidligere Ribers Kredit Information – RKI), så er drømmen lige inden for rækkevidde.

Læs også vores information om gode råd når du skal søge om et kviklån.

Hvilken låneudbyder af kviklån anbefaler vi

Vi er en uafhængig forbrugertjeneste og anbefaler derfor ikke én låneudbyder frem for en anden. I stedet hjælper vi dig til selv at finde den låneudbydere, der passer til dine unikke behov, og som samtidig tilbyder det billigst mulige kviklån til dig. Det vi har gjort er i stedet at anmelde alle låneudbyderne og deres tilbud, samt lyttet til jeres anmeldelser. Samtidig måler vi også hvor mange der klikker på de enkelte tilbud i sammenligningstabellen herover. Til sammen fortæller det os, hvilken rækkefølge vi skal vise de enkelte lån i, når du søger.

Hvor ofte opdateres sammenligningsoversigten ?

De låneudbydere, hvis tilbud vi sammenligner og anmelder på siden opdateres så snart der er sket ændringer, dette sker via et tæt samarbejde med låneudbyderne. Det betyder, at vi altid får besked, hvis noget ændrer sig, og vores låneoversigt tilrettes automatisk herefter. Det er dog i sidste ende op til dig selv at checke med de enkelte låneudbydere, hvilken rente, ÅOP og vilkår de tilbyder i det aktuelle øjeblik. Uanset at vi gør alt vi kan for at være helt up-to-date, tager vi ikke ansvar for at alle tal altid er 100% opdaterede.

Lån penge hurtigt, nemt og online

Låneudbydere som vi anbefaler tilbyder danskerne at låne penge nemt via hjemmesiden og din mobiltelefon. Det tager kun få klik at få et kviklån godkendt.  For at få lånet hurtigt skal du ansøger med dit NemID, låneudbyderne laver så typisk et elektronisk kredittjek og du får svar på din ansøgning online med det samme.

 

Hvornår får jeg pengene?

Kviklån er hurtige lån, hvilket også indebærer at du får pengene udbetalt hurtigt. Men man kan ikke sige et bestemt tidsinterval, der gælder for alle låneudbydere. Det varierer nemlig lidt fra udbyder til udbyder, hvor længe der går før du har pengene. Du vil altid kunne læse hos den enkelte lane udbydere hvad deres behandlingstid for din ansøgning er.

Udbetalingstiden kan svinge fra samme dag til et par dage, men klikker du dig ind på de enkelte låneudbydere, kan du altid se hvad de tilbyder i forhold til hurtig udbetaling.

De fleste låne udbydere anvender straks-clearing, der sikrer en hurtig overførsel til din bankkonto, uanset hvilken bank du har. Det er altså ikke afgørende om du har samme bank som lånefirmaet, det forudsætte dog at du underskriver med NemId ellers skal de først fremsende en kontrakt på papir som du skal underskrive og det tager op til en uge.

Fordele ved kviklån

1 Det går stærkt

Kviklån er den hurtigste måde at komme til penge på. Ved en del af låneselskaberne kan du får pengene i hånden (eller på kontoen) i løbet af samme dag, som du ansøger. Det er teknologien der gør at dette kan være muligt. Hvor der tidligere var en lang og besværlig sagsbehandling på låneansøgninger, der indebar fysiske møder i banken, underskrivelse og indsendelse af lånepapirer og personlig kreditvurdering mv. Så foregår det hele i dag elektronisk. Du ansøger om lånet via lane udbyders hjemmeside enten fra din computer, din tablet eller sågar fra din smartphone, låneudbyderen kreditvurderer automatisk og kan derfor give dig svar med det samme. Sidst men ikke mindst har anvendelse af NemID gjort det hurtigt at underskrive lånekontrakten online og for låneudbyderen at identificere dig og overføre pengene.

I praksis betyder det at der nu kun går fra et kvarter til en time (eller med det samme) før du får svar på din låneansøgning. Det betyder at du ikke skal spilde tiden. Skulle du være uheldig at få afslag fra én låne udbyder, kan du bevæge dig hurtigt videre til den næste uden at skulle vente i dagevis.

Tip: Er det specielt vigtigt for dig at få pengene samme dag du ansøger, kan du vælge det eller de lånetilbud, der passer dig i vores låneoversigt og kontakte låne udbyderen direkte. Ofte kan de hjælpe dig til at det går endnu hurtigere at få lånet ekspederet.

2 Det er nemt

Den anden fordel ved kviklån vi gerne vil fremhæve er enkeltheden. Det er ikke alene hurtigt at ansøge om og få et kviklån, det er også nemt.

På www.123kviklaan.dk er vores mission at gøre det gennemskueligt og nemt at låne penge online. Derfor har vi skåret alt overflødigt reklamegejl fra og bringer dig kun de informationer der er nødvendige for at du kan foretage dit valg af låneudbyder og –tilbud. Du kan hurtigt og enkelt overskue alle de relevante lånetilbud, sammenligne dem og vælge den eller de rette og billigste.

Vores hjemmeside virker uanset om du sidder foran din computer, med din tablet i hånden, eller endda fra din smartphone. Har du adgang til Internettet, så kan du også få overblik over dine lånemuligheder.

Lånefirmaerne har derudover også gjort det nemt for dig at ansøge om og låne penge. Deres ansøgningsformularer er nemme at overskue og de beder ikke om mere info end absolut nødvendigt. De private låneudbydere stiller ikke en masse spørgsmål til din privatøkonomi som bankerne f.eks. gør, men vurderer din kreditværdighed ud fra få relevante parametre. De er ligeglade med hvad du skal bruge pengene til, så du skal ikke forklare eller forsvare dit lånebehov. Du kan sidde i ro og mag hjemme bag skærmen og søge om lån, i stedet for at skulle ned i banken med hatten i hånden så at sige. Låne udbyderne faciliterer kviklån uanset om du skal ud at rejse, købe en ting eller hvad du nu ellers kan tænkes at skulle bruge ekstra penge til.

Med indførelsen af NemID i låneprocessen er det blevet endnu nemmere at låne penge online. Du kan både identificere dig selv og underskrive lånepapirerne ved hjælp af det smarte lille papkort. På den måde går det både hurtigt og er nemt.

3 Det er gennemskueligt

Gennemskuelighed er noget af det der ligger os mest på sinde hos www.123kviklaan.dk. Det skal være slut med at vandre rundt i junglen af uoverskuelige lånetilbud. Som forbruger har du brug for og krav på gennemskuelighed når det kommer til lån. Derfor har vi som tidligere nævnt skåret ind til benet i reklamerne og de lokkende tekster og videoer. Du kan i vores lånetabeller nemt og hurtigt sammenligne alle de vigtigste danske lånefirmaer og deres tilbud på de vigtigste områder: pris, rente, ÅOP, lånebeløb, løbetid og krav. Hermed kan du hele tiden se hvilke lån, der bedst passer til dine behov og til din situation.

Vi opdaterer informationer om lån hver eneste dag, og du finder derfor helt friskopdaterede informationer når du besøger os. Vi anmelder også de enkelte lånetilbud og kombinerer det med brugernes anmeldelser og viser dig disse ratings ved hjælp af et enkelt stjernesystem. Du kan nemt styre uden om de lånetilbud, som brugerne ikke er tilfredse med og få den bedste kvalitet og den bedste behandling, samtidig med at du finder de billigste lån.

Vi rangerer de mest populære lånetilbud øverste i vores sammenligningstabeller, så du hurtigt kan finde de bedste, når du søger et kviklån. Du skal selv vælge i sidste ende, men andres mening kan ofte være en god indikator på hvor du finder det bedste.

Dette skal du være opmærksom på ved et kviklån

Inden du ansøger om et kviklån er der en række ting, du skal være ekstra opmærksom på. Især hvis du er nybegynder på området og ikke før har været i denne situation. Det er her Www.123kviklaan.dk kommer ind og derfor du nu sidder og læser denne guide.

Først og fremmest skal du vide at kviklån som oftest er dyrere end f.eks. banklån. Det er der flere årsager til. For det første skal du som nævnt ovenfor ikke stille sikkerhed for et kviklån. Det betyder at låneudbyderne løber en større risiko end bankerne gør. Betaler du ikke pengene tilbage, så lånefirmaet med et hul i kassen og uden mulighed for at tage pant i din faste ejendom. På grund af denne ekstra risiko, har man valgt at køre med forholdvist store lånegebyrer på denne type lån. Når det kommer til kviklån, hvor man betaler det fulde beløb tilbage inden for 30 dage, regner man derfor ikke med traditionelle renter. I stedet foregår betalingen for lånet på den måde at man får lagt et gebyr oven i lånet. Låner du f.eks. 4.000 kroner skal du måske betale 4.500 kroner tilbage. I det tilfælde vil lånet altså koste dig 500 kroner, som er den betaling lånefirmaet tager sig for at løbe risikoen ved at overdrage deres penge til dig.

Dette betyder at kviklån typisk har en højere ÅOP end andre lån. Det er denne høje ÅOP, man tit ser kritik af, når man læser dårlige historier i medierne om kviklån, eller når politikerne ønsker at lovgive imod denne type lån. Er man bare lidt god til matematik, kan man imidlertid hurtigt regne ud at ÅOP’en altid vil være højere, hvis man låner et par tusinde end, hvis man låner f.eks. 100.000 kroner med et forbrugslån.

Hvornår kan det betale sig at optage et kviklån?

Mange danskere er i dag glade for kviklån fordi de er så nemme og hurtige at optage, og deres fleksible betalingsaftaler er nemme at overholde for langt de fleste. Du bør dog før at du indsender din ansøgning, være helt afklaret med hvad du ønsker art bruge pengene til.

Ved du at du får brug for pengene inden for få dage – eller måske samme dag – kan et kviklån være en rigtig god løsning. Hos langt de fleste udbydere tager det ikke mere end 30 minutter at sende en ansøgning afsted, og nogle gange står pengene endda på din konto samme dag. Så hvis din vaskemaskine går i stykker i dag, ved du med sikkerhed at du kan gå ned og købe en ny senest i morgen.

Grundet den store konkurrence i dag, er langt de fleste udbydere også meget fleksible når det gælder tilbagebetalingen af kviklånet. Et kviklån er naturligvis ikke gratis og du vil under alle omstændigheder ende med at betale både renter og gebyrer, men hvis du ikke har meget af gøre godt med hver måned, kan du vælge at afdrage i små bider i en længere periode hver måned. Selvom lånet bliver noget dyrere i sidste ende, er det for mange danskere meget mere overskueligt at afdrage i små beløb hver måned, end at skulle betale flere hundrede – eller tusind kroner – til banken.

Et kviklån er ment som en fleksibel løsning til de som ønsker at afdrage i flere måneder eller et par år. Ønsker du derfor kun at optage et mindre lån og har du mulighed for at betale det af indenfor en måned, kan det derfor godt anbefales at du undersøger dine muligheder på markedet grundigt – da der i så fald kan være andre typer lån som vil være billigere for dig.

Bliv godkendt til et kviklån

De fleste danskere kan blive godkendt til et kviklån blot ved opfyldelse af følgende tre kriterier:

  • Du skal være myndig (vær opmærksom på, at nogle kreditorer kan have en aldersgrænse på 20 år i stedet for 18 år)
  • Du skal have fast indkomst i form af løn, kontakthjælp, pension eller lignende.
  • Du skal have fast bopæl i Danmark. Det er ikke et krav, at du skal eje fast ejendom, du skal udelukkende bare have fast bopæl i Danmark.
  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI (Ribers Kreditinformation).Opfylder du de få ovenstående kriterier, vil du blive kreditvurderet af kreditor og med stor sandsynlighed blive godkendt til et lån. Du vil kort tid efter godkendelsen få tilsendt et lånetilbud, der er specialsyet til dig og dit månedlige budget. Låneudbyderen tilpasser lånetilbuddet, renterne og afdragene til dine månedlige indtægter og udgifter, for at sikre at du kan opretholde en sund økonomi, hvor der både er mulighed for at betale afdragene, men også have et økonomisk råderum ved siden af.Den indgåede afdragsaftale skal derfor overholdes for at undgå registrering som dårlig betaler i RKI. En sådan registrering skal så vidt mulig undgås, da det sætter nogle markante økonomiske begrænsninger fremadrettet.
  • At opretholde en sund økonomi med et realistisk råderum er en fordel for dig som låneansøger, for ikke at komme til at låne mere, end du er i stand til at betale tilbage igen uden alt for høje omkostninger.

Økonomi og afdrag

Opfylder du de få ovenstående kriterier, vil du blive kreditvurderet af kreditor og med stor sandsynlighed blive godkendt til et lån. Du vil kort tid efter godkendelsen få tilsendt et lånetilbud, der er specialsyet til dig og dit månedlige budget. Låneudbyderen tilpasser lånetilbuddet, renterne og afdragene til dine månedlige indtægter og udgifter, for at sikre at du kan opretholde en sund økonomi, hvor der både er mulighed for at betale afdragene, men også have et økonomisk råderum ved siden af.

At opretholde en sund økonomi med et realistisk råderum er en fordel for dig som låneansøger, for ikke at komme til at låne mere, end du er i stand til at betale tilbage igen uden alt for høje omkostninger.

Den indgåede afdragsaftale skal derfor overholdes for at undgå registrering som dårlig betaler i RKI. En sådan registrering skal så vidt mulig undgås, da det sætter nogle markante økonomiske begrænsninger fremadrettet.

Ulemper ved kviklån

Hvor der er fordele ved kviklån, er der også ulemper. De to ting følges naturligt ad. Således ulemperne forsvinder eller i hvert fald formindskes så meget, at det kun er en mindre ulempe, der ikke bliver til et problem. Det kan også være, at det, der er en ulempe for den ene, ikke nødvendigvis ikke en ulempe for den anden. Det er heldigvis meget subjektivt, hvad en person synes trækker ned. Se derfor endeligt dette afsnit som en rettesnor frem for egentlige ulemper.

Det første, du skal være opmærksom på er, at det første og bedste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Selvom det kan se sådan ud. For mig er et lån noget, der bliver overvejet, og jeg har fundet ud af, at det bør det firma, som du vælger, også være. Det går alligevel så hurtigt at få lånet og dermed pengene, at det kan være nemt at springe over, hvor gærdet er lavest. Men da de alle er hurtige, så find i stedet det firma, der giver dig den bedste aftale. Den bedste aftale kan være forskellig. Det er det i hvert fald for mig. Nogle gange har jeg behov for en lang løbetid og andre gange en kort. Nogle gange har jeg brug for at kunne sætte mit lån på pause, og andre gange har jeg bruge for muligheden for at betale hele lånet ud på en gang. Det kan være svært at spå om fremtiden, det gælder også min egen økonomi. Men jeg kender den så godt, at jeg også ved, hvilke af de ovenstående der kan få betydning for mig. Jeg råder dig derfor til at tænke over dette hver gang.

En anden ulempe er den situation, hvor du har valgt et forkert beløb. Låner du for lidt, så kan endnu et lån være nødvendigt – og tro mig, det kan blive dyrt at betale af på to løbende i forhold til et samlet. Regn selv lidt på, hvad du har brug for. Så slipper du for mere end et lån. Låner du derimod for meget, så skal du betale unødigt af på noget, du slet ikke havde brug for. Det er ikke værd at have det i sin hverdag. Løbetiden er lige så vigtig. Jeg vil selvfølgelig helst betale af så hurtigt som muligt, men jeg kan da heller ikke ikke afstå flere tusinde kroner om måneden. Så hellere sætte løbetiden og dermed det månedlige beløb realistisk, så du også har råd til at leve.

Du skal heller ikke tage et kviklån for at betale et andet lån ud. Står du med lån, du gerne vil betale ud, så kan det virkelig betale sig at tage et forbrugslån til formålet. Lavere renter og længere løbetid er kodeordene her. Jeg havnede engang i den situation, at jeg havde lånt for lidt, og derfor tog jeg endnu et kviklån. Det kunne ikke svare sig, men jeg fandt denne løsning, og det virkede bare helt fantastisk. Det er et råd, jeg kun kan give videre, da det gav mig luft i hverdagen, og samtidig kunne jeg betale min gæld uden problemer. Så sørg for, at du har et budget, når du skal låne. Herved ved du både, hvor meget du skal låne, og så er du sikret, at dine tilbagebetalinger ikke vælter din hverdag, og gør den uoverskuelig. Et budget er ikke så svært, når du først er kommet ind i det.

Du må under ingen omstændigheder skrive under, før du har læst vilkårene i aftalen. For det er her, hvor du kan læse alt om deres renter og vilkår i øvrigt. Mange steder er renten variabel. De skriver gerne ”starter ved”, efterfulgt af en procentsats. Det er ikke det samme, som at det er den procentsats, de vil låne dig penge til. Du kan få en rente, der er meget højere end deres startrente, og så bliver det, du skal betale tilbage, meget højere. Det gælder også, selvom du har brugt låneberegneren, hvor den altid bruger en fast rente, og ikke den rentesats du selv får tildelt.

Den største ulempe er dog, hvis du står i den situation, at du ikke kan betale. Det gælder ikke kun kviklån, men alle slags lån. Renterne vokser og gælden med. Det skal du for enhver pris undgå. Er du nervøs for at havne i denne situation, så skal du vælge lån, du kan sætte på pause eller et lån, hvor du undervejs kan justere på løbetiden. Så slipper du for bekymringerne på den lange bane. Det vigtigste er jo, at du betaler, for ellers risikerer du at blive registreret som en dårlig betaler. Bliver du først det, kan du nok skyde en hvid pind efter at låne penge andetsteds. Selvom du betaler din gæld, så kan der gå tid, før du bliver slettet. Det får også indflydelse på andet end at låne penge. Så lov mig, du ikke havner her. Jeg ved i hvert fald, at det aldrig skal ske for mig, da jeg følger disse råd. Derfor ved jeg, at min hverdag hænger sammen, mens jeg lever drømmene.

Hvad er forskellen på et kviklån og andre typer lån?

Som nævnt ovenfor adskiller et kviklån sig fra et almindeligt banklån på visse punkter. Først og fremmest får du en meget større frihed. Når først at pengene er gået ind på din konto (og dette sker hurtigt – nogle gange samme dag), kan du glæde dig over at du kan bruge dem på præcis det som du lige står og mangler eller ønsker dig. Optager du derimod et banklån i dag, stilles der ofte store krav til hvad pengene skal bruges til – og det er ofte ikke muligt at få bevilliget et lån hvis man ikke er i stand til at vedhæfte dokumentation for dette.

En anden betydelig fordel ved et kviklån betyder også at du ikke behøver at bekymre dig om adskillige møder nede i banken. Da hele processen sker online, kan du fuldføre din ansøgning på mindre end en halv time – i langt de fleste tilfælde behøver du faktisk ikke engang at snakke med din låneudbyder telefonisk, hvilket også er en af de friheder som danskerne synes at sætte pris på når de ønsker hurtige lån. Mange har det ubehageligt med at tage ned i banken for at drøfte deres personlige økonomi. En låneansøgning på nettet er hurtig og nem at indsende – og da det hele foregår med NemID (dette er for din egen sikkerhed), indhenter låneudbyderen som regel alle nødvendige oplysninger om dig, således at du slipper for at bekymre dig om at vedhæfte den rigtige dokumentation.

Mange hurtige lån på nettet stiller heller ikke de store krav til dig som låner. Ønsker du at optage et banklån skal du være opmærksom på at det ikke bare er sådan lige til. Nogle banker kræver at man har været kunde i banken i en længere periode. Andre kræver at man har en høj indtægt og det er som regel ikke muligt at få bevilliget et almindeligt banklån hvis man er studerende. Langt de fleste hurtige lån stiller meget mere fornuftige krav som langt de fleste danskere opfylder. Så længe at du har en fornuftig økonomi og en form for indtægt er det normalt ikke et problem at få bevilliget et kviklån.

Som tidligere nævnt, skal du dog være opmærksom på at der findes flere forskellige typer lån på nettet, og til trods for at de alle kan optages via nettet med dit NemID, har de alle deres fordele. Hvis du søger efter billige lån på nettet, vil du sikkert støde på flere forskellige typer lån, og det er vigtigt at du har en idé om hvad pengene skal bruges til og hvor meget du kan betale af på lånet i det lange løb, således at du finder en løsning der passer til dig.

Du vil sikkert støde på de såkaldte SMS lån. De fungerer i princippet mere eller mindre som et kviklån, men forskellen er at det normalt kun er muligt at låne et mindre beløb og at pengene som regel skal betales tilbage inden for 30 dage. Et SMS lån kan altså være en fin løsning hvis du ikke har brug for at låne særlig mange penge, og har mulighed for at betale dem tilbage igen inden for en måned. Et andet type lån er et forbrugslån. Til forskel fra et kviklån vil der her ofte blive stillet nogle krav til hvad pengene skal bruges til. Ofte bliver forbrugslån optaget i en butik – enten en fysisk butik eller en webbutik – hvor pengene derefter skal bruges til at handle i butikken for. En god løsning hvis man for eksempel mangler en opvaskemaskine eller et nyt TV. Et minilån adskiller sig ikke synderligt fra et kviklån, men som navnet antyder er der oftest kun mulighed for at låne et mindre beløb – tilbagebetalingsperioden kan dog stadig være ganske fleksibel. Hvordan optager jeg et kviklån på nettet?

Du behøver ikke at være super skarp til at bruge en computer for at optage et billigt lån på nettet. Faktisk behøver selve processen ikke at tage mere end 30 minutter, og du kan ofte forvente at få svar samme dag – nogle gange endda inden for en time.

Når du først har fundet en låneudbyder som kan dække dine behov, skal du egentlig bare følge trinene på deres hjemmeside. Langt de fleste låneudbydere har yderst overskuelige hjemmesider, netop for at gøre hele brugeroplevelsen nemmere for de danske kunder. Har du problemer eller spørgsmål har du selvfølgelig også mulighed for at ringe ind til deres kundeservice – husk på at du kun bør låne penge fra hjemmesider, hvor deres telefonnumre tydeligt er angivne!

Et vigtigt trin i ansøgningsprocessen om et kviklån er dit NemID. Du skal til dels bruge dit NemID til at underskrive lånekontrakten når du har modtaget denne, men også for at give låneudbyderen mulighed for at indhente dine personlige oplysninger således at det er muligt at vurdere din nuværende finansielle situation. I stedet for at du vedhæfter en masse dokumentation, er det i dag meget nemmere at låneudbyderen indhenter dine oplysninger med et par enkelte klik – og dette er muligt med NemID. Uanset om du optager et kviklån, minilån eller smslån, skal du være forberedt på at underskrive din ansøgning med NemID – så har du ikke et, er det vigtigt at du får ansøgt om et via Borgerservice før at du optager et lån.